Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen

Den 15-16 juni 2022 kommer Elektronikmässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik till Stockholm. På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer.

På Elektronikmässan träffar du nya kunder, leverantörer och samarbetspartners samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen i branschen.

Upplev en effektiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer, nytänkande tekniklösningar och elektronikproduktion.

Startsida,elektronik,komponenter,elektronikmässan,kistamässan,stockholm

Vi skapar säkra möten & event

*Våra säkerhetsföreskrifter anpassas efter varje enskild mässa och evenemangs förutsättningar.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Även om restriktionerna i samhället nu lyfts, så har vi valt att anpassa våra anläggningar och mötesplatser för att vi återigen ska få uppleva säkra event och evenemang. Easyfairs har därför under sommaren genomfört en Covid-19 certifiering samt att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag.

FÖR UTSTÄLLARE

Bli utställare på Sveriges Viktigaste Mötesplats för Elektronikbranschen och möt dina drömkunder!

Elektronikmässan samlar ledande leverantörer, branschorganisationer, EMS:er, OEM: er och inköpare från hela branschen för att skapa nya affärsmöjligheter.FÖR BESÖKARE

Elektronikmässan Stockholm göra det enkelt att ta hand om dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer; NCAB Group, Inission, ACTEC, Würth Elektronik Sweden, Phoenix Contact och många fler.

I vårt mässprogram hittar du +50 talare. Få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden, allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv.

Axplock ur vårt seminarieprogram

På Elektronikmässan i Stockholm har du möjligheten att
ta del av det allra senaste inom elektronikbranschen detta innefattar allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar. Inom en snar framtid kommer du kunna se hela programmet här på vår hemsida, men tills dess vill vi presentera våra talare som kommer stå på våra scener.

gunnarmalm_talare_nanoteknik_halvledare_elektronikmässan_stockholm

Gunnar Malm

Professor, Kungliga tekniska högskolan

rebeckacarlsson_talare_hållbarhet_elektronikmässan_stockholm

Rebecka Carlsson

Grundare & VD, Heureka Ventures

elisabethsagströmbäck_talare_elektronikmässan_stockholm

Elisabeth Sagström-Bäck

Programme Director, SIO Grafen

Markgrady_talare_elektronikmässan

Mark Grady

Head of Meeting Room Channel & Sales, EMEA at Google

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Stay social!
Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Våra partners