Embedded Conference Scandinavia syftar till att sammanföra yrkesverksamma och entusiaster från den inbyggda teknikindustrin för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer. Evenemanget kommer att innehålla insiktsfulla Key notes och tekniska sessioner som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

Christoffer Lewandowski

Head of the Research and

Development Program at Heart Aerospace

Eva Fogelström

Director, Security Research at Ericsson

Michael Thel

Engineering Director at Scania

Lär dig av branschexperter:

Konferensen kommer att innehålla Key notes, tekniska sessioner och seminarier från några av de ledande experterna och innovatörerna inom området Embedded Technologies. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikter om de senaste trenderna, framstegen och best practice i branschen. 

Nätverka med branschkollegor:

Få kontakt med likasinnade personer som delar din passion för inbyggda system. Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student är konferensen det perfekta tillfället att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer med dina branschkollegor. 

Upptäck ny teknik:

Alla deltagare har full tillgång till Elektronikmässan, här visas de senaste produkterna och lösningarna från ledande leverantörer och lösningsleverantörer inom elektronikindustrin och embedded. Detta är ett utmärkt tillfälle att utforska ny teknik, få praktisk erfarenhet och upptäcka nya sätt att förbättra ditt arbete och dina projekt.

Bli inspirerad:

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbäddad teknik. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.

Call for papers

Här kan du läsa igenom Embedded Conference Scandinavias Call for papers och lära dig mer om konferensens upplägg.

SuperBird

kr 2 995
 • Begränsat antal
  24 oktober till 15 december
  Pris är exl moms
50% rabatt

Early Bird

kr 4 500
 • 16 december till
  21 februari
  Pris är exl moms
25% rabatt

Regular

kr 5 995
 • 22 februari till
  10 april 
  Pris är exl moms

*Är du Medlem i Svensk Elektronik, Kontakta dem för 20% rabatt på din biljett till Embedded Conference Scandinavia.

Missa inte denna spännande möjlighet att lära dig, upptäcka och nätverka Embedded Conference Scandinavia. Köp din biljett redan i dag.

guldsponsor