Embedded Conference Scandinavia syftar till att sammanföra yrkesverksamma och entusiaster från den inbyggda teknikindustrin för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer. Evenemanget kommer att innehålla insiktsfulla Key notes och tekniska sessioner som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

Lär dig av branschexperter:

Konferensen kommer att innehålla Key notes, tekniska sessioner och seminarier från några av de ledande experterna och innovatörerna inom området Embedded Technologies. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikter om de senaste trenderna, framstegen och best practice i branschen. 

Nätverka med branschkollegor:

Få kontakt med likasinnade personer som delar din passion för inbyggda system. Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student är konferensen det perfekta tillfället att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer med dina branschkollegor. 

Upptäck ny teknik:

Alla deltagare har full tillgång till Elektronikmässan, här visas de senaste produkterna och lösningarna från ledande leverantörer och lösningsleverantörer inom elektronikindustrin och embedded. Detta är ett utmärkt tillfälle att utforska ny teknik, få praktisk erfarenhet och upptäcka nya sätt att förbättra ditt arbete och dina projekt.

Bli inspirerad:

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbäddad teknik. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.

Call for pappers

Här kan du läsa igenom Embedded Conference Scandinavias Call for pappers och lära dig mer om konferensens upplägg.

Missa inte denna spännande möjlighet att lära dig, upptäcka och nätverka Embedded Conference Scandinavia.
Boka kalendern redan i dag.
 
Anmäl ditt intresse!