Embedded Confernce Scandinavia pink en white logo

Embedded Conference Scandinavia strävar efter att förena yrkesverksamma och entusiaster inom den inbyggda teknikindustrin för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer. Evenemanget erbjuder inspirerande key notes och tekniska sessioner som täcker ett stort urval av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

ECS | Köp din biljett

Embedded Conference Scandinavia

Gör dig redo för en djupdykning i den spännande världen av inbyggda system vid kommande Embedded Conference Scandinavia 2024, som äger rum i april. Med växande förväntningar förbereder sig branschexperter, ingenjörer och entusiaster för en djupgående upplevelse som lovar att avslöja de senaste innovationerna, främja samarbete och utforska framtiden för Embedded Technologies.

Embedded Conference Scandinavia berör ett brett spektrum av teman och ämnen centrala i denna snabbt växande bransch. Från framsteg inom hårdvarudesign och firmwareutveckling till genombrott inom artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) strävar konferensen efter att ge en omfattande översikt över de senaste trenderna som formar branschen.

Som deltagare får du konkreta insikter och färdigheter. Oavsett om du är en erfaren veteran eller nykomling inom branschen kommer dessa interaktiva sessioner att erbjuda en unik möjlighet att fördjupa dig i de senaste verktygen, teknikerna och metoderna som formar utvecklingen av inbyggda system.

Utöver detta får du även tillgång till evenemangen Advanced Engineering och Elektronikmässan, som presenterar innovativa företag och det senaste inom branschen.
Säkra din biljett redan nu för att vara med på denna spännande resa in i framtiden!

Lär dig av branschexperter:

Konferensen kommer att innehålla Key notes, tekniska sessioner och seminarier från några av de ledande experterna och innovatörerna inom området Embedded Technologies. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikter om de senaste trenderna, framstegen och best practice i branschen. 

Nätverka med branschkollegor:

Få kontakt med likasinnade personer som delar din passion för inbyggda system. Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student är konferensen det perfekta tillfället att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer med dina branschkollegor. 

Bli inspirerad:

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbyggd teknik. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.

Upptäck inbyggd teknik:

Alla deltagare har full tillgång till Elektronikmässan, här visas de senaste produkterna och lösningarna från ledande leverantörer och lösningsleverantörer inom elektronikindustrin och embedded. Detta är ett utmärkt tillfälle att utforska ny teknik, få praktisk erfarenhet och upptäcka nya sätt att förbättra ditt arbete och dina projekt.

Konferensbiljett

kr 4 500 2 apr till 11 apr
  •  

Axplock ur konferensen innehåll

Tobias Ahlin - Embedded Conference

Tobias Ahlin

Principal Design Engineer at Github, Developer and Lecturer

Tobias Ahlin about AI's complexity

I den komplexa världen av artificiell intelligens är det inte ovanligt med felsteg. Att matcha ett problem med en AI-lösning kräver noggrannhet och förståelse för dess begränsningar. Utvecklingen av AI avspeglar inte alltid de förväntade uppgifterna den förväntas lösa. Tobias Ahlin Bjerrome med flerårig erfarenhet av de största företagen inom tekniska framsteg förklarar varför AI-modeller fungerar bättre för vissa uppgifter och djupdyker i den komplicerade framtiden som AI kommer ge oss.

Securing the cyber-physical world – a 6G perspective

Visionen för 6G fokuserar på en tanke om framtiden , där den fysiska och digitala världen förenas. Detta öppnar upp nya möjligheter för samhället i stort, ställer det också hårdare krav på säkerheten hos mobila nätverk. Låt oss ta en närmare titt på de främsta utmaningarna och de viktigaste teknologierna för framtiden!

Bild av Eva Fogelström

Eva Fogelström

Director, Security Research at Ericsson

Jonas Finnman - ECS

Jonas Finnman

Director of Electrical & Electronics Engineering at Northvolt

Northvolt - From Cell to System

Detta föredrag kommer utforska det strategiska beslutet från Northvolt att etablera en dedikerad organisation för systemutveckling och de många fördelar som den vertikala integrationen medför.

Northvolt, som en framstående aktör inom energilagringsindustrin, har medvetet valt att fördjupa sig i systemutveckling genom att skapa en specialiserad enhet. Syftet med denna beslutspresentation är att belysa de motiv som ligger bakom detta strategiska steg samt de talrika fördelar som uppnås genom att integrera olika delar av produktionskedjan.

* Hela Konferansen hålls på Engelska

* Programmet Uppdateras 

The Tech Gala

Den 10 april kommer två framstående mässor, Advanced Engineering och Elektronikmässan, att sammanstråla med den prestigefyllda Embedded Conference Scandinavia för att skapa det ultimata nätverksevenemanget – The Tech Gala. Detta spännande evenemang kommer att äga rum på det anrika Sergels Hub i Stockholm och lovar en minnesvärd kväll fylld med teknologisk innovation, underhållning och möjligheten att nätverka med branschens ledande experter.

Höjdpunkter på The Tech Gala:

Trerätters Middag och Dryckespacket – Biljetten inkluderar en exklusiv trerätters middag och dryckespacket, vilket ger deltagarna en smakfull upplevelse samtidigt som de har möjlighet att diskutera och knyta värdefulla kontakter.

Al Pitcher – Få en energiboost med komikern Al Pitcher. Hans föreläsning tar oss med på en rolig resa genom små vardagssituationer och utmaningar som vi alla kan relatera till, och lovar att skapa skratt och igenkänning.

Nätverkande och Idéutbyte –  Möjlighet att möta och utbyta idéer med ledande personligheter och experter inom teknologibranschen. The Tech Gala ger en unik möjlighet att skapa nya kontakter och stärka befintliga relationer.

Sergels Hub – The Tech Gala äger rum på det prestigefyllda Sergels Hub i Stockholm, vilket ger en unik och elegant inramning för denna teknologiska nätverksträff.

 

Galan ingår i biljetten till Embedded Conference Scandinavia 2024*

guldsponsor

Cklums svart turkosa loga

At Ciklum, we specialize in experience engineering. Our expertise extends to a wide range of fields, including the dynamic realm of embedded systems. We provide innovative custom software engineering solutions that aim to transform how people experience your business. Our team partners with you throughout the entire process, combining advanced product engineering, seamless customer experiences, and cutting-edge AI technologies. By leveraging our collaborative teams and access to industry experts in embedded systems, we deliver the Ciklum experience that drives exceptional client outcomes and unlocks remarkable business results in this specialized domain.

Ciklum | ECS | Gold Sponsor