Embedded Confernce Scandinavia pink en white logo

Embedded Conference Scandinavia strävar efter att förena yrkesverksamma och entusiaster inom den inbyggda teknikindustrin för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer. Evenemanget erbjuder inspirerande key notes och tekniska sessioner som täcker ett stort urval av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

Delta på Embedded Conference Scandinavia

Gör dig redo för en djupdykning i den spännande världen av inbyggda system vid kommande Embedded Conference Scandinavia 2024, som äger rum i april. Med växande förväntningar förbereder sig branschexperter, ingenjörer och entusiaster för en djupgående upplevelse som lovar att avslöja de senaste innovationerna, främja samarbete och utforska framtiden för Embedded Technologies.

Embedded Conference 2024 kommer att beröra ett brett spektrum av teman och ämnen centrala i denna snabbt växande bransch. Från framsteg inom hårdvarudesign och firmwareutveckling till genombrott inom artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) strävar konferensen efter att ge en omfattande översikt över de senaste trenderna som formar branschen.

Som deltagare får du konkreta insikter och färdigheter. Oavsett om du är en erfaren veteran eller nykomling inom branschen kommer dessa interaktiva sessioner att erbjuda en unik möjlighet att fördjupa dig i de senaste verktygen, teknikerna och metoderna som formar utvecklingen av inbyggda system.

Utöver detta får du även tillgång till evenemangen Advanced Engineering och Elektronikmässan, som presenterar innovativa företag och det senaste inom branschen.
Säkra din biljett redan nu för att vara med på denna spännande resa in i framtiden!

*Är du Medlem i Svensk Elektronik, Kontakta dem för 20% rabatt på din biljett till Embedded Conference Scandinavia. Hitta mer på svenskelektronik.se.

Lär dig av branschexperter:

Konferensen kommer att innehålla Key notes, tekniska sessioner och seminarier från några av de ledande experterna och innovatörerna inom området Embedded Technologies. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikter om de senaste trenderna, framstegen och best practice i branschen. 

Nätverka med branschkollegor:

Få kontakt med likasinnade personer som delar din passion för inbyggda system. Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student är konferensen det perfekta tillfället att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer med dina branschkollegor. 

Bli inspirerad:

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbyggd teknik. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.

Upptäck ny teknik:

Alla deltagare har full tillgång till Elektronikmässan, här visas de senaste produkterna och lösningarna från ledande leverantörer och lösningsleverantörer inom elektronikindustrin och embedded. Detta är ett utmärkt tillfälle att utforska ny teknik, få praktisk erfarenhet och upptäcka nya sätt att förbättra ditt arbete och dina projekt.

Early Bird

kr 4 500 16 feb till 1 apr
  •  
25% rabatt

Konferensbiljett

kr 5 995 2 apr till 10 apr
  •  

Axplock ur konferensen innehåll

Bild av Christoffer Levandowski

Christoffer Lewandowski

Head of the Research and
Development Program at Heart Aerospace

Regional Electric Aviation in 2028

Den elektriska revolutionen sprider sig som en löpeld genom branschen. Bilindustrin har kommit långt i avkarbonisering av transport, och sjöfartssektorn är ledande exempel. Flygindustrin har kommit efter och de stora OEM-företagen visar konservativa tidslinjer. Det finns dock en brådskande nödvändighet att börja utveckla morgondagens lösningar redan nu. Vilka är de första stegen för att avkarbonisering flygindustrin? Vad kan vi göra idag, och hur kan regional luftfart vara startpunkten för morgondagens elektriska flyg?

Securing the cyber-physical world – a 6G perspective

Visionen för 6G fokuserar på en tanke om framtiden , där den fysiska och digitala världen förenas. Detta öppnar upp nya möjligheter för samhället i stort, ställer det också hårdare krav på säkerheten hos mobila nätverk. Låt oss ta en närmare titt på de främsta utmaningarna och de viktigaste teknologierna för framtiden!

Bild av Eva Fogelström

Eva Fogelström

Director, Security Research at Ericsson

Sanjeev Sharma

CEO and Co Founder at ExcelDots AB

Edge AI for Groundwater Safety: A Paradigm Shift in Water Management during Climate Change

Edge computing och artificiell intelligens utgör ett hopp för hållbarhet. Dess förmåga att möjliggöra realtidsövervakning, prediktiv analys, katastrofberedskap och minskning av miljöpåverkan bär enorm potential för att skydda denna livsviktiga resurs för kommande generationer. Sanjeev Sharma har arbetat i Bangladesh under de senaste åren och implementerat sin digitala grundvattenplattform, ASMITAS, för att förbättra grundvattensäkerheten. Sanjeev kommer att diskutera användningen av övervakning av grundvatten i kombination med Edge computing för att bekämpa klimatförändringsproblem och andra nyckelfaktorer som kan påverka grundvattensäkerheten.

* Hela Konferansen hålls på Engelska

* Programmet Uppdateras 

The Tech Gala

Den 10 april kommer två framstående mässor, Advanced Engineering och Elektronikmässan, att sammanstråla med den prestigefyllda Embedded Conference Scandinavia för att skapa det ultimata nätverksevenemanget – The Tech Gala. Detta spännande evenemang kommer att äga rum på det anrika Sergels Hub i Stockholm och lovar en minnesvärd kväll fylld med teknologisk innovation, underhållning och möjligheten att nätverka med branschens ledande experter.

Höjdpunkter på The Tech Gala:

Trerätters Middag och Dryckespacket – Biljetten inkluderar en exklusiv trerätters middag och dryckespacket, vilket ger deltagarna en smakfull upplevelse samtidigt som de har möjlighet att diskutera och knyta värdefulla kontakter.

Al Pitcher – Få en energiboost med komikern Al Pitcher. Hans föreläsning tar oss med på en rolig resa genom små vardagssituationer och utmaningar som vi alla kan relatera till, och lovar att skapa skratt och igenkänning.

Nätverkande och Idéutbyte –  Möjlighet att möta och utbyta idéer med ledande personligheter och experter inom teknologibranschen. The Tech Gala ger en unik möjlighet att skapa nya kontakter och stärka befintliga relationer.

Sergels Hub – The Tech Gala äger rum på det prestigefyllda Sergels Hub i Stockholm, vilket ger en unik och elegant inramning för denna teknologiska nätverksträff.

 

Galan ingår i biljetten till Embedded Conference Scandinavia 2024*

guldsponsor

Cklums svart turkosa loga

At Ciklum, we specialize in experience engineering. Our expertise extends to a wide range of fields, including the dynamic realm of embedded systems. We provide innovative custom software engineering solutions that aim to transform how people experience your business. Our team partners with you throughout the entire process, combining advanced product engineering, seamless customer experiences, and cutting-edge AI technologies. By leveraging our collaborative teams and access to industry experts in embedded systems, we deliver the Ciklum experience that drives exceptional client outcomes and unlocks remarkable business results in this specialized domain.

Mediapartner