Smartare Elektroniksystem

Om oss

Smartare Elektroniksystem är ett strategiskt innovationsprogram för att öka konkurrenskraft och hållbar tillväxt i svensk industri. Vi fokuserar på fyra huvudsakliga utmaningar – Hållbarhet,
Kompetensförsörjning, Värdekedjor och Spetsområden

VARMT VÄLKOMMEN ATT BESÖKA VÅR MONTER
I monter B06 berättar vi om de olika sätt vi kan hjälpa dej och elektronikbranschen framåt.

– Vi har bland annat handböcker som gör arbetet smidigare och har till syfte är att underlätta kommunikationen mellan olika aktörer i framtagningsprocessen av elektronikprodukter. Nyhet för i år är vår mycket omtalade och populära Cybersäkerhetshandbok!

– Dessutom berättar vi om, och delar ut, Sveriges nya elektronikagenda. Den ger riktlinjer till hur Sverige kan bli ett ledande elektronikland och i framkant för den gröna omställningen. Agendan hjälper beslutsfattare i Sverige se alla de fantastiska möjligheter som vår bransch faktiskt har.

– Vi vill även informera om montern “Girls in ICT”, montern mittemot vår monter. Här bjuder vi, tillsammans med Easyfairs, in tjejer i gymnasiet till att upptäcka elektronik på ett mycket inspirerande och lärorikt sätt. Branschen är i stort behov av fler tjejer och det finns massor av valmöjligheter. Här upptäcks elektronikens oändliga möjligheter!

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande