Kategorier
Kategorier
Sortera resultat  
17 resultat
AnastasiyaKornitska,talare,elektronikmässan,elektronik,kistamässan,stockholm,Kornitska

Anastasiya Kornitska

Anastasiya Kornitska från Ukraina är kända för sin passion för OT-säkerhet. Hon har bland annat studerat på universitetet i Polen, men hon har även bott i Estland för att vidareutbilda sig inom cybersäkerhet. 2019 blev hon en del av teamet på Orange Cyberdefense.

Läs mer »
BjörnMagnusson_talare_elektronikmässan_stockholm_kista

Björn Magnusson

Björn Magnusson är Site Manager på STMicroelectronics Silicon Carbide AB i Norrköping. Han har arbetat med utvecklingen av kislekarbid kristaller och substrat i 20 år, först vid Linköpings universitet och Okmetic AB, sedan på Norstel AB och STMicroelectronics Silicon Carbide AB.

Läs mer »
ChristianVieider,elektronikmässan,stockhollm,talare

Christian Vieider

Christian Vieider, General Manager på II-VI Incorporated med ansvar för kiselkarbidhalvledar verksamheten i Kista. Medgrundare av Ascatron AB 2011 som blev del av II-VI 2020.

Läs mer »
ThorbjörnEbefors_talare_elektronikmässan_stockholm_kista

Dr Thorbjörn Ebefors

Vad innebär Ursula von det Leyens nya Chip Act förslag på stärkt Europeisk elektronikindustri. Chip Acts 5 fokusområden för ett stärkt elektronik Europa – kopplingen till Sverige.
Hur tar Sverige bäst del av EUs 42 M€ elektroniksatsning Chip Act?

Läs mer »
lisabethSagström-bäck

Elisabeth Sagström-Bäck

Denna presentation kommer att visa dig de senaste framstegen för grafen på elektroniska applikationer och även presentera forsknings- och innovationsinfrastrukturen i Europa och i Sverige.

Läs mer »
gunnarmalm

Gunnar Malm

Gunnar Malm är professor på Kungliga Tekniska Högskolan och arbetar på avdelningen för elektronik och inbyggda system. Hans målsättning är att skapa bättre, mindre, mer energieffektiv och hållbar elektronik för många olika tillämpningar och produkter.

Läs mer »
Håkansandell

Håkan Sandell

Håkan Sandell, Chief Technology Director, Assembly Solutions High Flex – Mycronic
Håkan har bidragit till utveckling av produktionsutrustning för elektronikindustrin sedan 1995

Läs mer »
LileiYe

Lilei Ye

Denna presentation kommer att visa dig de senaste framstegen för grafen på elektroniska applikationer och även presentera forsknings- och innovationsinfrastrukturen i Europa och i Sverige.

Läs mer »
LindaRobinson_elektronikmässan_talare_stockholm_kista

Linda Robinson

Linda Robinson, General Manager på Ynvisible Production i Linköping. Linda kommer att leda Ynvisibles verksamhet för uppskalningstjänster och produktion med rulle till rulle tillverkning, med start sommaren 2022.

Läs mer »
MarkGrady

Mark Grady

Mark Grady är chef för kanal och försäljning för Google Meet Hardware i EMEA på Google. Under de senaste fyra åren har han tagit hand om försäljningen och kanalutvecklingen av Google Meet Hardware i Europa, Mellanöstern och Afrika för företagskunder.

Läs mer »