ICT Energy anordnar heldagskonferens på Elektronikmässan i Stockholm 15-16 juni 2022

Pressrelease_elektronik

ICT Energy anordnar heldagskonferens på Elektronikmässan i Stockholm 15-16 juni 2022

ICT Energy anordnar heldagskonferens på Elektronikmässan i Stockholm 15-16 juni 2022. Nu står det klart att Sektionen ICT Energy i Svensk Elektronik kommer hålla en heldagskonferens i samband med Elektronikmässan 2022. Under hela dagen den 16  juni tillhandahåller ICT Energy ett fullspäckat konferensprogram.

“Vi brinner för att främja teknikutveckling och bidra till erfarenhetsutbyte inom området
energi-och kraftförsörjning för ICT -applikationer, och att förlägga konferensen i samband med Elektronikmässan är ett ypperligt val för att nå ut till kollegor inom vårt område.
Den 6–7 april blir Kistamässan årets viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen när hela branschen äntligen får tillfälle att träffas”, säger Åke Ericsson Ordförande för sektionen ICT Energy, Svensk Elektronik. ICT Energy riktar sig till företag som utvecklar, säljer eller använder produkter avsedda att generera, omvandla, lagra, distribuera och övervaka energi till system för informationshantering och kommunikation (ICT system). Den operativa verksamheten från Svenska INTELEC-föreningen är numer en sektion inom Svensk Elektronik och går under namnet ICT Energy.

”Vi är väldigt glada att ICT Energy väljer att förlägga sin konferens i samband med Elektronikmässan. Det blir en riktigt bra mix när mötesplatsen erbjuder både intressanta och djuplodande konferenser samt ett brett utbud av utställare som lanserar nyheter kring allt från elektronikproduktion, komponenter och material till embedded technology, IoT och cybersäkerhet. Här förenas kunder och leverantörer från hela elektronikbranschen i en inspirerande miljö präglad av framåtanda och innovationer i framkant. Möt den senaste tekniken, produktionen, utvecklingen och digitaliseringen på Elektronikmässan i Stockholm, 15-16 juni 2022”, säger Helena Crivei, Head of Cluster för Easyfairs industrikoncept.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!