Inission planerar att göra ett starkt intryck på Elektronikmässan i Stockholm

Inission

Inission planerar att göra ett starkt intryck på Elektronikmässan i Stockholm

Inission är Nordens ledande totalleverantör som i över 35 år hjälpt företag att utveckla och tillverka kompletta elektronik- och mekanikprodukter av högsta kvalitet. Nu ställer det återigen ut på Elektronikmässan för att träffa kunder, ta del av deras utmaningar och tillsammans utveckla deras affärer.

Inissions tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir deras erbjudande mycket konkurrenskraftigt.  Inissions vision är att leda utvecklingen i branschen och vara den bästa totalleverantören, både för kunden och kundens kund. Nu tar de ytterligare ett steg mot deras vision genom att lansera Innovate, Inception, Inside, Insure och Infinite – ett totalt helhetserbjudande där de ansvarar för att produkterna som skapas är konkurrenskraftiga från början till slut. Varje tjänst består av processer specialanpassade till det stadie produkten befinner sig i.

Detta blir inte första gången som Inission ställer ut på Elektronikmässan, utan de ha varit med oss varje år så länge mässan funnits. Att fortsätta ställa ut på mötesplatsen är viktigt för Inission då de genom deltagandet får chansen att utvecklas genom att visa för marknaden att de är en aktiv och alert partner. Vi ser mycket fram emot att få se dem på mässgolvet igen.

Mer om Inission:

Inission innovation award:
Inission är sprunget ur entreprenörskap och en tro på konkurrenskraftig svensk produktion. Ur det föds många ideer, bl. a. Inission innovation award som den 21 oktober avgörs för åttonde gången. Då står utvecklings- och tillverkningstjänster värt 1 miljon kr på spel när tre finalister gör upp om förstaplatsen. Ytterligare 50 000 kr delas ut i form av Publikens pris. Läs mer på www.inission.com om hur du deltar i tävlingen.

Blixt Tech 2019 års vinnare

Blixt Tech 2019 års vinnare.

Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Løkken Verk (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterat på Nasdaq First North Growth Market. 

Ta reda på mer information om Inission här » www.inission.com 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!