KMV AB

KMV AB

Om oss

We are one of the market’s broadest and strongest suppliers in deep hole drilling and honing.

However, our customers require more than just drilling, they turn to us because we are a strong, long-term and complete manufacturing partner.

We deliver what you need on time with high precision according to high tolerance requirements and documentation.

In addition to drilling, we also offer turning, milling, honing, straightening, grinding, heat treatment, chrome plating, welding and other services required for your particular products. We can also provide most types of materials.

Nyheter

Jobbannonser

Underhållstekniker

Just nu står vi inför stora utmaningar i och med kommande omställningar och har valt att starta upp en egen underhållsavdelning för vår produktion. Vi söker nu en underhållstekniker med automation och mekanisk inriktning inom underhåll.

För att trivas i rollen som underhållstekniker ser vi att du tycker om analytisk problemlösning i mer komplexa uppgifter. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Du tycker om att samarbeta med andra för att lösa din uppgift.

Se jobbannonser »

Produktionstekniker

Till en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning behöver vi nu förstärka vår organisation till vår Produktionstekniska avdelning. Vi söker en senior produktionstekniker då stora projekt mot bland annat försvaret ökat kraven på oss.

Som Produktionstekniker är din huvudsakliga uppgift att tillgodose produktionens behov och framfart. Du utför beredningar för både nya och återkommande jobb som går ut i våran produktion. Du är även med i processen kring optimering av befintliga jobb och har ett driv till att alltid finna nya tekniker för att förbättra befintligt produktionsflöde.

Vi har ett inflöde av nya produkter där vi jobbar med PPAP, 8D och liknande system för säkerställande av kvalité. Vi har kunder med högt ställda krav på dokumentation och kvalité.

Se jobbannonser »

CNC Operatör

Till en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning behöver vi nu förstärka vår organisation till vår CNC-avdelning. Vi söker erfarna CNC-operatörer som drivs av att få utveckla och förbättra produktionsprocessen.

Som CNC-operatör är din huvudsakliga uppgift att se till så att tillverkningsprocessen av företagets produkter går felfritt till. Du ansvarar för att planerad produktion genomförs enligt gällande rutiner, instruktioner och kvalitetskrav. I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda och genomföra omställningar enligt instruktioner. Även enklare underhåll på verktyg och utrustning ingår i dina arbetsuppgifter.

Du är en noggrann, självgående, och initiativtagande person. Lång erfarenhet som CNC-operatör är ett krav. Stor vikt läggs vid din drivkraft och ditt intresse för produkten, kvalitén och produktionsprocessen.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande