Alantys Technology SAS

Alantys Technology SAS

Om oss

Alantys Technology är en ledande hybriddistributör av elektroniska komponenter med ett globalt fotavtryck. Med 14 filialer strategiskt placerade över hela världen och fyra toppmoderna logistikcentra är Alantys din favoritpartner för sömlösa lösningar för försörjningskedjan.

Våra olika erbjudanden:

Bristlösning: Alantys utmärker sig i snabb lagerförsörjning, tillsammans med noggrann riskreducering genom att följa IDEA-STD-1010 och AS6081 teststandarder. Vårt engagemang sträcker sig till både interna anläggningar och dedikerade tredjepartspartnerskap.

Kostnadsbesparing: Som din benchmarkingpartner inbjuder vi dig att dela dina krav på FPGA, MCU, diskreta komponenter och mer. Alantys är specialiserat på att utnyttja kostnadsbesparingar utan att kompromissa med precisionen i logistik och teknisk support.

Franchisedistribution: Utforska nya designmöjligheter med Alantys, utrustad med över 40 distributionskontrakt med stora och utmanande tillverkare. Upptäck våra uppskattade partners här. – https://www.alantys.com/franchised-lines/

Ge IT-verktyg:

Dra nytta av våra robusta IT-verktyg som erbjuder omedelbar tillgång till viktiga data:

BOM riskanalys
Snabb massoffert
Proaktiv lager- och prisuppföljning
Omedelbar marknadsdata
Ta chansen till samarbete:

Vi ser ivrigt fram emot möjligheten att genomföra ett riktmärke på hela ditt projekt eller BOM. Alantys är övertygad om sin förmåga att minska kostnaderna och minska riskerna, vilket säkerställer en sömlös upplevelse. Dessutom är vårt team redo att hjälpa till med att förenkla logistiken, inklusive avrop och åtgärda brister.

Redo att utforska Alantys fördel? Kontakta oss för att boka en diskussion skräddarsydd efter dina unika behov. Vi är inte bara distributörer; vi är dina partners på gång.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande