Elektronik - Med branschen i hjärtat

Storyn om Elektronik – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen

Sedan 2011 har Elektronikmässan arrangerats i Göteborg med en solklar målsättning att bli elektronikbranschens viktigaste och mest självklara mötesplats i Sverige. Den 15-16 juni 2022 kom vi äntligen till Stockholm i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik och 10-11 april 2024 slår vi upp portarna på Kistamässan igen!

Vi brinner för nätverk och tror på kraften i det fysiska mötet, därför arbetar vi stenhårt för att skapa en arena som gör det enkelt för dig att träffas, utvecklas och göra affärer.

Under två effektiva dagar samlar vi allt ifrån nya uppstickare till etablerade branschjättar för att diskutera viktiga ämnen, trendspana och skapa fantastiska affärsmöjligheter. Vi bjuder in allt ifrån experter, influensers och internationella proffs till utvecklare och analytiker. Hela branschen är samlad och vi vågar påstå att det här, på Elektronik, vi skapar möjligheter och förutsättningar för att fortsätta driva utvecklingen av framtiden inom elektronikbranschen.

Unikt samarbete med Svensk Elektronik

Svensk Elektronik är Sveriges ledande branschorganisation för tillverkare, utvecklare och leverantörer inom elektronik. Svensk Elektronik med dess många medlemsföretag utgör tillsammans landets största nätverk inom elektronikindustrin och bildar branschens viktigaste mötesplats för samverkan och affärer.

Inom Svensk Elektronik möts medlemmarna som kollegor för kunskapsutbyte, inspiration, affärer och samarbeten. Medlemsföretag får även kontinuerlig information och exklusiva inbjudningar till branschens viktigaste mässor och event.
När du som medlem i Svensk Elektronik  ställer ut på Elektronikmässan erhåller du 15% rabatt på monterpriset. Vill du bli medlem i Svensk Elektronik? Klicka här! 

Svensk Elektronik Logga

Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen

Hur kan ett besök utveckla dig och din verksamhet eller vad kan ett deltagande som utställare innebära för era framtida affärer? Ta reda på alla fördelar som Elektronik kan göra för er!

Alltid parallellt med:
adenlogga_photoshop

Elektronik arrangeras alltid parallellt med den internationella mässan Advanced Engineering, mötesplatsen för produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Konceptet är beprövat, omtyckt och bidrar till en rad synergieffekter som skapar fördelar för både besökare och utställare på mässan.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste elektroniknyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!