Elektronik

tillsammans med Svensk Elektronik

6-7 april 2022 ● Kistamässan ● Stockholm

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen

Den 6–7 april 2022 kommer Elektronikmässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik till Stockholm. På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer.

På Elektronikmässan träffar du nya kunder, leverantörer och samarbetspartners samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen i branschen.

Upplev en effektiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer, nytänkande tekniklösningar och elektronikproduktion.

Elektronik

Vi skapar säkra möten & event

*Våra säkerhetsföreskrifter anpassas efter varje enskild mässa och evenemangs förutsättningar.

Som ett led i förberedelserna för att åter kunna öppna upp mässverksamheten på Kistamässan har Easyfairs under sommaren genomgått en certifieringsprocess för att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19. Arbetet är en del av samarbetsprojektet Vi Ses Säkert som Sveriges mässanläggningar inledde redan i början av pandemin.

Den internationella certifieringen är framtagen av SAFE Asset Gruop och innebär att Kistamässans förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, risk analys, skyltmaterial och tillgången på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner.

För utställare

Har du någon nyhet eller spännande lösning som elektronikbranschen inte får missa? Då är du hjärtligt välkommen att ställa ut hos oss!

För besökare

Är det viktigt för dig att hänga med i utvecklingen genom att delta i seminarier och träffa viktiga utställare ifrån hela elektronikbranschen? Då får du inte missa ett besök på Elektronikmässan!

Möten

Vi tror på det fysiska mötet och ger dig bästa möjliga förutsättningar för att nätverka.

Innovationer

Elektronik är mötesplatsen med de senaste innovationerna från branschen.

Affärer

Affärerna är alltid centralt på vår mötesplats – vi skapar möjligheter utöver det vanliga.

Nyheter

Upptäck de senaste trenderna och produktnyheterna i elektronikbranschen.

Stay social!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!