2-3 april 2025, Kistamässan

Tack för en underbar mässa!

Två intensiva och inspirerande dagar i Stockholm, fyllda med en härlig mix av innovativa produkter, engagerande seminarier och livliga diskussioner på mässgolvet skapades en atmosfär fylld av energi och kreativitet.

Ett stort tack till alla somgjorde Elektronikmässan till en minnesvärd händelse! Vi ser fram emot när vi träffas nästa gång 2-3 april 2025.

Elektronikmässan Logo

Ditt besök på Elektronikmässan

På Elektronikmässan Stockholm vill vi göra det enkelt att vårda dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer och få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden. Allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv.

Embedded Confernce Scandinavia pink en white logo

Skandinaviens egen Embedded Conference

Embedded Conference Scandinavia är konferensen som ger ett brett spektrum av centrala ämnen för den snabbt växandebranschen. Från framsteg inom hårdvarudesign och firmwareutveckling till genombrott inom artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) strävar konferensen efter att ge en omfattande översikt över de senaste trenderna som formar branschen. 

 

Arrangeras parallellt med Advanced Engineering

Här träffas beslutsfattare och inköpare som aktivt söker nya samarbeten och affärsmöjligheter. Bli en integrerad del av tillverkningsindustrins centrala mötesplats för produktutveckling och sourcing, där du kan knyta värdefulla kontakter och delta i strategiska diskussioner om branschens framtid.
Axplock ur vårt seminarieprogram 2024

Elektronikmässans scen bjöd på flera intressanta sessioner. Vi hälsar dig åter att inspireras 2025!

Joel Jonsson

Internationell Handel, Teknikföretagen

Det nya direktivet för hållbarhetsrapportering, CSRD

Sara Lissdaniels

Auktoriserad revisor, FAR

Michail Pagounis

Program Manager, Business Sweden

Anna Lothsson

Hållbarhetschef, NCAB GROUP

Jonas Arwidson

Teknikspecialist inom tillförlitlighetsfysik at SAAB

Karin Svensson

Chief Sustainability Officer at Volvo Group

Aktuellt

Elektronik Social Media
Sociala medier

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!


Partners