10-11 april 2024, Kistamässan

Sveriges viktigaste mötesplats

för Elektronikbranschen

Den 10-11 april 2024 kommer Elektronikmässan tillbaka till Kistamässan. På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, hitta nyheter och träffa framtidens levarantörer.

På Elektronikmässan träffar du nya kunder, leverantörer och samarbetspartners samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen i branschen.

Upplev en effektiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer, nytänkande tekniklösningar och elektronikproduktion.


FÖR UTSTÄLLARE

Bli utställare på Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen!


Vi samlar ledande leverantörer, branschorganisationer, EMS:er, OEM: er och inköpare från hela branschen för att skapa nya affärsmöjligheter. Ett forum för dig som vill följa med i utvecklingen av elektronikbranschen.

FÖR BESÖKARE

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela elektronikbranschen?

Elektronikmässan Stockholm göra det enkelt att ta hand om dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer och få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden. Allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv.

Några du möter 2024...

Createc logo with picture of crowd from the show

Createc och deras förväntningar på mässan

Med över 40 års samlad erfarenhet inom strömförsörjning och en vision om innovativa lösningar grundades Createc Power. Fokuserade på expertis, effektivitet och engagemang är de dedikerade samarbetspartners för skräddarsydda strömförsörjningslösningar. Varje projekt genomsyras av deras djupa branschkunskap och strävan att överträffa förväntningar

Läs mer »

Skandinaviens egen Embedded Conference

I samband med Elektronikmässan 2024 arrangeras framtidens konferens Embedded Conference Scandinavia.

Embedded Conference Scandinavia 2024 kommer att täcka ett brett spektrum av teman och ämnen centrala för den snabbt utvecklande inbäddade systembranschen. Från framsteg inom hårdvarudesign och firmwareutveckling till genombrott inom artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) strävar konferensen efter att ge en omfattande översikt över de senaste trenderna som formar branschen.

I biljetten ingår: 

  • Två dagar fullspäckad med intressanta seminairer-
  • En Biljett till ”The Tech Gala”
  • All-inclusive snacks under båda dagarna
  • Inkluderad lunch och fika båda dagarna
  • En möjlighet att få det senaste inom Embedded Systems
 
Låter det intressessant läs mer nedan.

Axplock ur vårt seminarieprogram 2024

På Elektronikmässan i Stockholm har du möjligheten att ta del av det allra senaste inom elektronikbranschen detta innefattar allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar. 

Joel Jonsson

Internationell Handel, Teknikföretagen

Sara Lissdaniels

Auktoriserad revisor, FAR

Michail Pagounis

Program Manager, Business Sweden

Anna Lothsson,

Hållbarhetschef, NCAB GROUP

Arrangeras parallellt med Advanced Engineering

Här träffas beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten. Bli en del av tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing.


Partners

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar!