Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen

Plats

Kistamässan

Datum

10-11 april 2024

Den 10-11 april 2024 kommer  Elektronikmässan tillbaka till Kistamässan. På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer.

På Elektronikmässan träffar du nya kunder, leverantörer och samarbetspartners samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen i branschen.

Upplev en effektiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer, nytänkande tekniklösningar och elektronikproduktion.

FÖR UTSTÄLLARE

Bli utställare på Sveriges Viktigaste Mötesplats för Elektronikbranschen och möt dina drömkunder!
Elektronikmässan samlar ledande leverantörer, branschorganisationer, EMS:er, OEM: er och inköpare från hela branschen för att skapa nya affärsmöjligheter.

Detta är arenan där hela elektronikbranschen samlas och det kommer med många fördelar; utställarna på plats kan bli en ny samarbetspartner, besökarna som kommer är relevanta för branschen.

FÖR BESÖKARE

Vill du ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier och träffa utställare ifrån hela elektronikbranschen?

Elektronikmässan Stockholm göra det enkelt att ta hand om dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer och få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden. Allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv.

Axplock ur vårt seminarieprogram 2022

På Elektronikmässan i Stockholm har du möjligheten att
ta del av det allra senaste inom elektronikbranschen detta innefattar allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar. 

gunnarmalm_talare_nanoteknik_halvledare_elektronikmässan_stockholm

Gunnar Malm

Professor, Kungliga tekniska högskolan

rebeckacarlsson_talare_hållbarhet_elektronikmässan_stockholm

Rebecka Carlsson

Grundare & VD, Heureka Ventures

elisabethsagströmbäck_talare_elektronikmässan_stockholm

Elisabeth Sagström-Bäck

Programme Director, SIO Grafen

Markgrady_talare_elektronikmässan

Mark Grady

Head of Meeting Room Channel & Sales, EMEA at Google

Våra partners

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Stay social!