Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen

Den 6–7 april 2022 kommer Elektronikmässan i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik till Stockholm. På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer.

På Elektronikmässan träffar du nya kunder, leverantörer och samarbetspartners samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen i branschen.

Upplev en effektiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer, nytänkande tekniklösningar och elektronikproduktion.

Pressrelease_elektronik

Vi skapar säkra möten & event

*Våra säkerhetsföreskrifter anpassas efter varje enskild mässa och evenemangs förutsättningar.

Det senaste gällande vaccinationsbevis och deltagarbegränsningar

Med anledning av presskonferensen 10 januari. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Sedan 23 december (2021) omfattas mässor av deltagarbegränsningar på 1 deltagare per 10 kvadratmeter, vilket kompletterats med ett maxantal på 500 oavsett yta från och med 12 januari. Från och med 12 januari är även mässor inkluderade i de verksamheter där krav på vaccinationsbevis för deltagare gäller. Dessa deltagarbegränsningar omprövas varannan vecka med en uttalad förväntan/uppskattning från FHM att efter fyra veckor kunna revidera dessa till mindre begränsande regler.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Vi efterföljer – liksom vi gjort genom hela pandemin – de rekommendationer och restriktioner som gäller i vårt samhälle och är i nära dialog med FHM om utvecklingen. Våra anläggningar och mötesplatser är anpassade för att ni skall få uppleva säkra evenemang, exempelvis genom att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag – samt att vi under projektet ”vi ses säkert” har ett samarbete med övriga mässanläggningar i Sverige där vi bl.a. har Covid-19 certifierat oss med hjälp av företaget Safe Asset Group.

För utställare

Har du någon nyhet eller spännande lösning som elektronikbranschen inte får missa? Då är du hjärtligt välkommen att ställa ut hos oss!

För besökare

Är det viktigt för dig att hänga med i utvecklingen genom att delta i seminarier och träffa viktiga utställare ifrån hela elektronikbranschen? Då får du inte missa ett besök på Elektronikmässan!

Möten

Vi tror på det fysiska mötet och ger dig bästa möjliga förutsättningar för att nätverka.

Innovationer

Elektronik är mötesplatsen med de senaste innovationerna från branschen.

Affärer

Affärerna är alltid centralt på vår mötesplats – vi skapar möjligheter utöver det vanliga.

Nyheter

Upptäck de senaste trenderna och produktnyheterna i elektronikbranschen.

Stay social!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!

Våra partners