BESÖK ELEKTRONIKMÄSSAN I STOCKHOLM

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen 

Äntligen samlas hela Elektronikbranschen igen! Elektronikmässan, Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen kommer tillbaka till Stockholm .
Träffa branschens ledande företag på Kistamässan den 10-11 april 2024. Elektronikmässan samlar ledande leverantörer, branschorganisationer och erbjuder ett inspirerande seminarieprogram, paneldiskussioner och aktiviteter.

Inspirerande seminarieprogram

Häng med i nyheter och trender

Få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden, allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv. På Elektronikmässan 2022 fick vi lyssna till branschens experter som Gunnar Malm en av Sveriges främsta forskare inom halvledare och nanoelektronik. Rebecka Carlsson delade med sig av sina tech-insikter från Singularity University och NASA, samt ger en crash course i hållbar utveckling och de mer spännande affärsmöjligheterna som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.

Finn nya leverantörer & kontakter

Hela branschens ledande aktörer

Elektronikmässan samlar hela Elektronikbranschen för att låta dig ta del av det senaste inom elektronikproduktion, mjukvaruutveckling, produktnyheter och innovationer.  

Elektronikmässan Stockholm göra det enkelt att ta hand om dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer på Elektronikmässan i Stockholm!

ICT Energy bjuder in till en fullspäckad heldag under Elektronikmässan

Heldagskonferens

Den 16 juni bjuder sektionen ICT Energy in till en heldagskonferens i samband med Elektronikmässan i Stockholm.
– Vi brinner för att främja teknikutvecklingen och bidra till erfarenhetsutbyte inom området energi- och kraftförsörjning för ICT-applikationer. Därför vill vi förlägga konferensen i samband med Elektronikmässan och är ett ypperligt val för att nå ut till kollegor inom vårt område nu när branschen äntligen är samlad i Stockholm, säger Åke Ericsson Ordförande för sektionen ICT Energy, Svensk Elektronik.

ICT Energy riktar sig till företag som utvecklar, säljer eller använder produkter avsedda att generera, omvandla, lagra, distribuera och övervaka energi till system för informationshantering och kommunikation (ICT system). Den operativa verksamheten från Svenska INTELEC-föreningen är numer en sektion inom Svensk Elektronik och går under namnet ICT Energy.

Ett fåtal företag får möjlighet att vara sponsorer, en unik möjlighet att synas innan, under och efter seminariet. För ytterligare information vänligen ta kontakt med någon i Styrelsen – ICT Energy

Vill du läsa mer om heldagens program eller vilka talare som gästar? Klicka här 

Observera att du också behöver registrera dig till Elektronikmässan Stockholm, hämta din kostnadsfria entrébiljett till mässan här.

ICT-energy_konferens_elektronikmässan_stockholm_kistamässan
Hela elektronikbranschen
Skaffa långvariga relationer genom fysiska möten

Idag är det fysiska mötet bland det mest värdefulla vi har. Äntligen har du möjlighet att träffa elektronikbranschen face to face, knyta nya kontakter, göra viktiga affärer, ta lärdom och mingla med människor som brinner för samma sak!

 

DETTA ÄR ETT SMART EVENT!​

Smart Badge, ditt digitala visitkort​

När du besöker Elektronikmässan behöver du inte släpa runt på tunga broschyrer. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem.
Enkelt, snabbt och miljövänligt!