ECS | Köp din biljett

Utvecklas, lär och träffa elektronikbranschen

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen 

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen kommer tillbaka till Stockholm. Träffa branschens ledande företag på Kistamässan den 2-3 april 2025. Elektronikmässan samlar ledande leverantörer, branschorganisationer och erbjuder ett inspirerande seminarieprogram, paneldiskussioner och aktiviteter.

Framstående utställare

Hela branschens ledande aktörer

Elektronikmässan samlar hela Elektronikbranschen för att låta dig ta del av det senaste inom elektronikproduktion, mjukvaruutveckling, produktnyheter och innovationer.  

Elektronikmässan Stockholm göra det enkelt att ta hand om dina befintliga relationer, nätverka, skapa nya kontakter och hitta lösningar. Möt elektronikbranschens ledande aktörer på Elektronikmässan i Stockholm!

Nätverka | Elektronik
Presentation | Elektronik

Inspirerande seminarieprogram

Häng med i nyheter och trender

Få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden, allt från design och produktion till innovativa elektroniklösningar med ett framträdande hållbarhetsperspektiv. På Elektronikmässan 2025 får du allt det senaste som rör elektronikbranschen. Tillsammans med Elektronikmässan arrangeras mässan Advanced Engineering. 

På våra två scener kommer du att ha möjlighet att lyssna på givande samtal, intressanta diskussioner och ta med dig inspirerande nyheter för framtiden.

Tech

The Tech Gala

The Tech Gala utgör en fantastisk möjlighet för teknikentusiaster, experter och branschledare att samlas och fira innovation och framsteg inom teknikvärlden.
Galan syftar till att skapa en avslappnad och festlig atmosfär och ett antal härliga överraskningar kommer att ske under kvällen.

Ingår i konferensen Emdedded Conference Scandinavia

Årets kvinnliga förebild

Årets kvinnliga förebild i Elektronikbranschen 2024!

Tillsammans med Phoenix Contact gör vi en omfattande satsning för att uppmärksamma kvinnor i elektronikbranschen. På Plats på Elektronikmässan 10-11 April, 2024 på Kistamässan Stockholm koras årets kvinnliga förebild i Elektronikbranschen.

Vinnare av Årets kvinnliga förebild i Elektronikbranschen är Sofia Persson Björk

Smart Event | Elektronik

Detta är ett smart event

När du besöker Elektronikmässan behöver du inte släpa runt på tunga broschyrer. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem.
Enkelt, snabbt och miljövänligt!