Ätztechnik Herz GmbH & Co. KG

Ätztechnik Herz GmbH & Co. KG

Om oss

Herz tar vid där andra teknologier når sina gränser. Känner sig hemma när saker och ting börjar bli komplexa och utmanande. Och är bara nöjd när kunden har fått den mest effektiva och kostnadseffektiva lösningen.

För oss räcker det inte att bara möta kundernas krav. Med vår expertis inom etsteknik vill vi öppna upp för nya möjligheter och vara en ständig källa till fräscha idéer.

Med detta tillvägagångssätt och över 40 års erfarenhet har vi blivit en av de teknikledande inom etsteknik i Europa. Men det är ingen anledning att vila på lagrarna. Med framtidsinriktad ets-/laserteknik och kundorienterade tjänster som Speedline har vi återigen satt standarder.

Nyheter

Jobbannonser

LEDIGA JOBB

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN
Det spelar ingen roll om du är nybörjare, nyligen utexaminerad eller ett erfaret proffs: Så länge du vill växa tillsammans med oss har du hittat rätt hos Herz. Som vidareutvecklar sig när det gäller etsteknik och som även är intresserade av nya utmaningar. Som gärna kommer med egna idéer och driver företaget framåt. – eller skicka en spontan ansökan.

Vi ser fram emot att erhålla din detaljerade skriftliga ansökan per brev eller e-post* till:
Frau Manuela Herz, personalavdelningen
Telefon 074 04 / 92 14-0
Personalmanagement@aetztechnik-herz.de
*Observera att vi på grund av lagliga föreskrifter endast kan behandla ansökningar som skickas till denna e-postadress. Ansökningar som skickas till andra e-postadresser raderas direkt av vårt system. Vänligen beakta också att vi av säkerhetsskäl bara kan ta emot dokumentbilagor i PDF-format. Bilagor från MS-Office och liknande avvisas automatiskt.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande