Prototal AB

Prototal AB

Om oss

Prototal AB, Europas största tillverkare inom additiv tillverkning, formsprutning och vakuumgjutning. Med anläggningar spridda över Österrike, Danmark, Italien, Norge, Sverige och Storbritannien skapar vi en välfördelad infrastruktur som säkerställer korta leveranstider och möter dina affärsbehov.

Vi strävar efter att skapa en sömlös övergång från din första prototyp till fullskalig produktion. Genom att omfamna hela produktens livscykel strävar vi efter att tillhandahålla en pålitlig leveranskedja och förbättra de produkter du behöver. Med självsäkerhet lovar vi att vara med från den första 3D-printade delen till en miljon formsprutade produkter, allt medan vi aktivt strävar mot nollutsläpp år 2030.

Välkommen till Prototal AB, där vi inte bara tillverkar produkter utan även skapar långvariga partnerskap och banar väg för en hållbar framtid.

Nyheter

New Hyper-light Carbon Material

Nytt Hyper-light Carbon Material

Vårt nya material, Hyper-light Carbon, är ett av de lättaste i världen av 3D-print. Den är idealisk för applikationer som kräver hög precision, ett utmärkt förhållande mellan styrka och vikt och en ytfinish av hög kvalitet.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande