Intervju: Pernilla Persson från Quectel

Utställare och besökare på elektronikmässan

Quectel deltar på Elektronikmässan 10-11 April 2024

Den kommande upplagan av Elektronikmässan kommer att bestå av en rad utställare med fokus på innovativ teknik. Quectel, som är en global leverantör av Internet of Things-lösningar med visionen att koppla samman människor och teknik, är en av utställarna. Med bas i Shanghai sedan 2010 och med fokus på högpresterande cellulära moduler, ligger företaget i framkant inom det teknologiska området. Pernilla Persson, Regional Sales Manager i Sverige, delar med sig av insikter om företaget och deras medverkan på Elektronikmässan:

Vad gör Quectel?
Vi är marknadsledande när det gäller cellulära moduler (5G, LTE, LTE-A, LPWA, Smart Module, C-V2X, GSM/GPRS, UMTS/HSPA) och går i rask takt framåt på övriga områden.

Quectel tjänster och produkter

Vad är ert mål med ert deltagande på mässan?Träffa nya och gamla kunder. Förhoppningsvis hitta nya och intressanta projekt.

Vad kan man förvänta sig av er som besökare?Expertis på plats som kan berätta mer om våra produkter.

Vem riktar sig era tjänster mot och hur skapar ni värde för era kunder?
Möjligheten att ansluta enheter och människor till nätverk och tjänster, driva digital innovation och hjälpa till att bygga en smartare värld. Våra produkter och tjänster hjälper till att göra livet bekvämare, effektivare, bekvämare, välmående och säkrare inom de flesta segmenten.

Vad kommer man få se i er monter på Elektronikmässan?
Fysiska moduler av olika slag.

Välkomna att besöka Quectel som kommer att vara på plats i monter M16. 

 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!