Elektronikmässan välkomnar LEAB Group till mässgolvet!

leab_group_elektronikmässan_elektronik_kistamässan_stockholm

Ännu ett fantasiskt tillskott på mässgolvet, LEAB Group som dessutom firar 50 år. Läs vår intervju med LEAB Group nedan och få en inblick i vad de erbjuder, ser fram emot med mässan och mycket mer. 

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Vi är kontraktstillverkare av elektronik, elektronik som måste klara av påfrestningar såsom kyla, fukt, värme och vibrationer och som har höga kvalitetskrav, främst industrielektronik. Vi har många år i branschen, vi fyller 50 år nu i år 2022!

Vad kommer ni att visa upp?/Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
En besökare får träffa ett gäng säljsugna personer som i det flesta montrar 😉 men vi är även på plats för att nätverka och knyta framtida kontakter med såväl leverantörer och nya kunder och förhoppningsvis träffa våra befintliga, vi brukar även passa på att heja på våra kollegor i branschen(konkurrenter). Eftersom det är tjänster vi säljer och inga egna produkter så kanske vi kan visa någon av våra fina kunders produkter. Det är inte helt omöjligt att vi kommer att prata oss varma om vår 50-åriga framgångssaga som startade uppe i Lövånger.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Efter denna mässtorka och tråkiga tid med pandemi så ser vi framemot att få vara igång igen. Vi hoppas såklart att mässan leder till ett gäng nya leads.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Historiskt sett så har ej mässor varit vårt sätt att haffa kunder även om det hänt. Vårt mål är såklart att hitta kunder, att någon väljer oss som leverantör och om inte annat att vi påbörjar ett nytt intressant projekt/samarbete.

Vad gör er unika på marknaden?

Att vi faktiskt varit duktiga på att skapa långsiktiga relationer till både leverantörer och kunder. Vi är lättillgängliga, håller vad vi lovar och har gedigen erfarenhet och stort kunnande sen många år tillbaka och värnar om både stora och små kunder. Att vi har verkat länge i branschen har vi också vår mycket lojala personal att tacka för, de står bakom LEAB som företag i både vått och torrt, många av våra anställda har jobbat mycket länge hos oss, det visar att vi är en god arbetsgivare.

Vilka är era kunders primära utmaningar (och hur de har lösningen på detta)?
Senaste tidens anskaffning av material har varit en utmaning men trots det har vi klarat oss bra. Vi har nära kontakt med våra kunder, men även bra relationer med våra leverantörer och distributörer av material och försöker tillsammans komma fram till lösningar, de flesta är väldigt förstående med hur läget är idag.

Stort grattis till 50 år i branschen! Vi ser fram emot att träffa er i juni på Elektronikmässan. 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!