Radioteknik, Al Pitcher, cybersäkerhet och Artificiell intelligens på Embedded Conference Scandinavia

Mässbilder

Radioteknik, Al Pitcher, cybersäkerhet och Artificiell intelligens på Embedded Conference Scandinavia

Den 10-11 april 2024 äger Embedded Conference Scandinavia rum i Stockholm, Kistamässan. Embedded Conference Scandinavia är en konferens som strävar efter att samla yrkesverksamma och entusiaster inom inbyggda system för att dela kunskap och erfarenheter samt nätverka med likasinnade individer.
Evenemanget inkluderar inspirerande keynotes och tekniska sessioner som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till inbyggda system så som Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik och mycket mer.

Embedded Conference 2024 kommer att beröra ett brett spektrum av teman och ämnen centrala i denna snabbt växande bransch. Från framsteg inom hårdvarudesign och firmwareutveckling till genombrott inom artificiell intelligens och Internet of Things (IoT) strävar konferensen efter att ge en omfattande översikt över de senaste trenderna som formar branschen. Som deltagare får du konkreta insikter och färdigheter. Oavsett om du är en erfaren veteran eller nykomling inom branschen kommer dessa interaktiva sessioner att erbjuda en unik möjlighet att fördjupa dig i de senaste verktygen, teknikerna och metoderna som formar utvecklingen av inbyggda system. Utöver detta får du även tillgång till evenemangen Advanced Engineering och Elektronikmässan, som presenterar innovativa företag och det senaste inom branschen.

Full embedded layup

Inspirerande talare kommer att dela kunskap och erfarenheter samt möjliggöra nätverkande på Embedded Conference Scandinavia. Evenemanget erbjuder både keynote-föreläsningar och tekniska sessioner som täcker ämnen relaterade till inbyggda system. Genom att samla experter och forskare skapar konferensen en dynamisk miljö för innovation och samarbete, där idéer omsätts till handling och framtidens teknologier formas. Ledare från företag som Northvolt, Intel Corporation, Ericsson och andra kommer att närvara.

Christoffer Lewandowski, en visionär inom rymdteknik och ledande forskare på Heart Aerospace, kommer att tala om den pågående elektriska revolutionen och dess påverkan på flygindustrin. Han kommer att utforska de första stegen mot att avkarbonisera flyget, med fokus på teknologiutveckling, regelverksförändringar och utbildning. Regional luftfart presenteras som en kritisk startpunkt för elektrifiering av flygplan och som en möjlig testbädd för teknologin.

Eva Fogelström, en erfaren ledare inom telekom och elektronikbranschen, kommer att diskutera framtidens mobila nätverk och utmaningarna med att närma sig 6G. Hon kommer att belysa säkerhets-, teknologi- och samhällspåverkansaspekterna av 6G, och hur denna teknologi strävar efter att förena den fysiska och digitala världen på nya sätt. Föredraget kommer att ge insikter för att möta de ökade kraven på mobila nätverkssäkerhet och förstå den digitala utvecklingens påverkan på samhället.

Embedded Conference Scandinavia erbjuder också möjligheten att delta på The Tech Gala, med den energiska inspiratören Charlie Caper och komikern Al Pitcher, samt en tre-rätters middag på kvällen den 10 april på Sergels Hub.

Early bird biljetter är tillgängliga fram till första april, så missa inte chansen att delta och lära dig mer om embedded teknologi.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!