Elektronikmässan välkomnar Sanmina till mässgolvet!

sanmina,utställare,elektronik,elektronikmässan,stockholm,kistamässan

Ännu ett fantasiskt tillskott på mässgolvet, Sanmina. Läs vår intervju med Sanmina nedan och få en inblick i vad de erbjuder, ser fram emot med mässan och mycket mer. 

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Sanmina tillverkar kritiska system och kretskort för avancerade produkter. Vi följer våra kunder genom hela produktlivscykeln där vi erbjuder bl.a. design, operativt och strategiskt inköp, prototyper, NPI, serieproduktion och eftermarknadsservice.

Vad kommer ni att visa upp?/Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi kommer att visa exempel på spännande produkter som vi tillverkar för våra kunders räkning.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot att knyta nya kontakter och få prata utmaningar och möjligheter inom elektronikproduktion idag och i framtiden.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Vi hoppas på relevanta diskussioner om hur vi kan arbeta tillsammans för att hitta lösningar på de utmaningar som våra kunder har. Vi vill att fler företag ska upptäcka Sanmina och de möjligheter vi erbjuder våra kunder.

Vad gör er unika på marknaden?
Vi är den enda stora globala EMS-leverantören med produktion i Sverige. Med vår helhetssyn och kvalitetsmedvetenhet tar vi våra kunder genom hela produktlivscykeln.

Vilka är era kunders primära utmaningar (och hur de har lösningen på detta)?
Material, material, material…….
Med vår koncern i ryggen arbetar vi nära alla stora globala komponentleverantörer för allokeringar och alternativa komponentval.

Vi ser fram emot att träffa er i juni på Elektronikmässan!

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!