Embedded Conference | Elektronikmässan 10-11:e April

Embedded Conference Scandinavia

Svensk Elektronik Presenterar Embedded Conference Scandinavia: den 10-11 April!

Världen av inbyggda system är spännande och ständigt utvecklande, Vill du hänga med i utvecklingen är detta mässan för dig.

Vare sig du är entusiast, ingenjör eller yrkesverksam inom detta område, markera din kalender för ett evenemang du inte vill missa – Embedded Conference Scandinavia, presenterat av experterna på Svensk Elektronik. Evenemanget äger rum den 10-11 april och lovar att vara en kunskaps-, innovations- och nätverkscentral för allt som rör inbyggda system.

Vad är Embedded Conference Scandinavia?
Embedded Conference Scandinavia är ett årligt evenemang som samlar de mest kreativa hjärnorna inom området för inbyggda system. Det fungerar som en plattform för yrkesverksamma, forskare och entusiaster att utbyta idéer, dela kunskap och utforska de senaste trenderna och teknologierna inom inbyggda system.

Vad kan du förvänta dig av mässan?
Konferensen är fullspäckad med en mångfald av ämnen, från IoT och realtidssystem till AI, säkerhet och mycket mer.
Under evenemanget kommer du att ha möjlighet att höra från branschexperter, innovatörer och ledande tänkare som är i framkant av teknologiska framsteg.

Våra första tre talare står klara och de är följande Christoffer Levandowski, Head of R&D på Heart Aerospace som kommer prata om avkarbonisering av flygindustrin. Eva Fogelström, Director of Security Research På Ericsson ska prata om att säkra cybersäkerhet kopplat till den fysiska världen. Michael Thel, Ingenjörschef på Scania som kommer prata om Scanias arbete med inbyggd uppkopplad hårdvara cyber-säkerhet och resiliens.

Det handlar inte bara om att lära sig; det handlar också om att koppla upp sig med likasinnade personer, oavsett om du är en erfaren yrkesverksam eller nybörjare inom området.

På utställningsområdet kan du utforska de senaste produkterna, tjänsterna och lösningarna från toppföretag inom den inbyggda systemindustrin, vilket gör det till den perfekta platsen för dig att upptäcka de senaste systemen dess teknologier. Dessutom inspireras du av den innovation och kreativitet som visas upp på konferensen, inklusive några av de mest spännande projekten inom inbyggda system.

Så om du brinner för inbyggda system och vill hålla dig i framkant, är Embedded Conference Scandinavia ett evenemang du inte bör missa. Markera din kalender för den 10-11 april 2024 och anslut dig till oss för två dagar av kunskapsutbyte, nätverkande och innovation.

Håll utkik efter uppdateringar, talare som annonseras löpande.

Vi ser fram emot att träffa dig på Embedded Conference Scandinavia, där framtidens inbyggda system kommer till liv.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!