Mikael

Eskilstuna ElektronikPartner AB

Om oss

Eskilstuna ElektronikPartner AB ”EEPAB”, ett innovativt elektronikföretag med många spännande kundföretag. Vi finns i en toppmodern anläggning där konstruktion och produktion av elektronik verkar tillsammans, allt i syfte att fokusera på en hållbar produktion av elektronik i Sverige.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

EEPAB söker Säljchef

EEPAB erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett växande företag där produktutvecklingen är integrerad med den egna kretskortsproduktionen. Våra värdegrunder baseras på -Kunskap, -Tydlighet och -Engagemang.

Vi söker dig som är affärsdriven säljare, analytisk och kan se en helhet i detaljer.
Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt med struktur och med fokus på resultat.
I nära samarbete med kollegor strategiskt bearbeta marknaden, söka upp befintliga och nya kunder för att driva in affärer
Genom din kontakt med marknaden svarar du för att förväntningar och kunders kravbild återkopplas till den egna organisationen

Se jobbannonser »

Erfaren Produktionstekniker

EEPAB erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett växande företag där produktutvecklingen är integrerad med den egna kretskortsproduktionen. Våra värdegrunder baseras på -Kunskap, -Tydlighet och -Engagemang. Du får möjlighet att från möte med kund (intern eller extern) arbeta fram produktionsparametrar för en produkt som produceras i den egna fabriken. Du kommer att vara en ambassadör för EEPAB i kundrelationer.

Se jobbannonser »

Senior Konstruktör Elektronikhårdvara

EEPAB erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett växande företag med produktutveckling integrerad med produktion. Du får möjlighet att från möte med kund arbeta fram en produkt som produceras i egna fabriken i Eskilstuna, dvs. utveckla morgondagens produkter och se dem möta marknadskrav ur ett helhetsperspektiv.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande