Plasmatreat Nordic

Plasmatreat Nordic

Om oss

Plasmaförbehandling är nyckeln som möjliggör mikrofinrengöring, ytaktivering och plasmabeläggning av nästan alla typer av material – från plast, metall och glas till kartong, textilier och kompositer. Fler och fler konventionella industriella förbehandlingsmetoder ersätts av plasmateknik för att göra processer mer effektiva och miljövänliga.

Innovation är avgörande för det vi gör. Varje dag arbetar vi med att utveckla nya och kreativa lösningar för att möta våra kunders utmaningar. Plasmatreat erbjuder ett brett spektrum av plasmasystem och utrustning för atmosfäriska plasmaprocesser (Openair-Plasma ® ) och för lågtrycksplasmateknologi (Aurora). Med våra egna teknikcenter och säljteam på 34 olika platser runt om i världen har Plasmatreat-gruppen en global närvaro.

Uppbackad av 20 års erfarenhet kan vi med övertygelse säga att framtiden tillhör Plasma. Potentialen för tillämpning av plasmateknik är praktiskt taget outtömlig.

Nyheter

Jobbannonser

Teknisk säljare

Är du teknikintresserad, har erfarenhet från någon av branscherna Automotive, Medicin, Elektronik och några års erfarenhet inom yrke med robotar, kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Plasmatreat är i en expansiv fas och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och utbildning internt.
Större delen av jobbet kommer innebära tekniska installationer, testning i labb och pedagogiska demonstrationer för kund av tekniken bakom Plasmatreat och deras miljövänliga ytbehandling. Resterande tid kommer bestå av sälj, då du gör presentationer och kundbesök för att sälja tjänsten eller hyra ut tekniken. Ca 50-60 resdagar/år, så stor flexibilitet krävs.
Profil

* Eftergymnasial teknisk utbildning

* Jobbat några år inom teknik branschen

* Flytande i både svenska och engelska

* B-körkort (tjänstebil finns)

* Flexibel

* Stort teknikintresse

* Social, utåtriktad, ordningsam och easygoing

* Datavana, Officeprogram; Word, Excel, Powerpoint

Arbetstiderna är dagtid 8-17, traktamente vid resor.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande