Createc och deras förväntningar på mässan

Createc logo with picture of crowd from the show

Createc och förväntningar på mässan

Med över 40 års samlad erfarenhet inom strömförsörjning och en vision om innovativa lösningar grundades Createc Power. Fokuserade på expertis, effektivitet och engagemang är de dedikerade samarbetspartners för skräddarsydda strömförsörjningslösningar. Varje projekt genomsyras av deras djupa branschkunskap och strävan att överträffa förväntningar. Välkommen till Createc Power, där varje samarbete är en berättelse om kompetens och omtanke.

Kan ni först beskriva Createc och era huvudsakliga affärsområden?
Vårt mål är att vara din självklara samarbetspartner vid behov av strömförsörjning.
Genom vår långa erfarenhet och spetskompetens inom branschen skräddarsyr och levererar vi den optimala lösningen för just din applikation. Vi kan strömförsörjning och erbjuder produkter med kvalitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet i fokus. För att kunna erbjuda rätt produkt för just dig så har vi flera tillverkare med olika spetskompetenser och sortiment att tillgå, allt från lågeffekt till högeffekt, standard till special.

Vad ser ni mest framemot med Elektronik 2024?
Vi hoppas på att få träffa både nya kunder och nygamla kunder då vi varit i branschen i över 20år.

Vad tror ni att ert deltagande på mässan kommer innebära för er verksamhet?
Förhoppningsvis en hel del nya leads och projekt.

Vad är ert mål med ert deltagande på mässan?
Målet är att få in intressanta projekt och träffa många trevliga kunder.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste nyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!